El president de la patronal CEOE, Joan Rosell, ha estat el convidat del darrer ZAL Port Fòrum, celebrat el 6 de febrer. Rosell ha presentat la conferència “2017: ralentització o consolidació?”

CILSA -empresa que gestiona la ZAL Port- i l’empresa de restauració BOIX Càtering, organitzen des del 2013 el fòrum empresarial ZAL Port Fòrum. ZAL Port Fòrum és un espai en comú de persones amb presència en l’escenari econòmic i empresarial actual. Una trobada per compartir experiències professionals, econòmiques, sòcio-político-culturals, negoci, relacions, mitjançant una conferència que serveix a més per promoure el networking.

Al llarg de l’any es realitzen dues ZAL Port Fòrum. Fins a la data s’han donat cita ponents com Ismael Climent, president i conseller delegat de MERLIN Properties; Jordi Gual, en aquell moment director executiu de planificació estratègica i estudis de CaixaBank; Xavier Trias, que ostentava el càrrec d’alcalde de la ciutat de Barcelona; Santi Vila, sent llavors conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball; Salvador Alemany, president d’Abertis Infraestructures i de SABA Infraestructures; Francesc Homs i Ferret, soci president de RJCE Consultoria d’Empreses; Josep Martínez Vila, conseller delegat de SABA Infraestructures i vicepresident de CILSA; i Sixte Cambra, president del Port de Barcelona.

En aquest marc s’ha presentat recentment Joan Rosell, president de la patronal CEOE des de l’any 2010. Rosell ha dissertat sobre “2017: alentiment o consolidació?”

Powered by WPeMatico