Enguany es celebra la 20ena edició de l’entrega del Premi Venus per el Rotary Club Sant Cugat. El Sopar solidar amb l’acte d’entrega tindrà lloc el proper dissabte 20 d’octubre a les 21h.

Aquest guardó, que el Rotary Club entrega cada any a una entitat santcugatenca, reconeix les tasques que beneficien o afavoreixen a la ciutat o als seus ciutadans. En anteriors edicions s’ha guardonat a entitats com ara el l’Associació Espanyola Contra el Càncer, La Creu Roja, UNESCO Sant Cugat, el Club Muntanyec de Sant Cugat, l’Esbart de Sant Cugat, l’ Esade Creapolis, la Universitat Internacional de La Pau, la Societat Coral la Lira o els Castellers de Sant Cugat entre d’altres.

Premi Venus

El Premi Venus és una figura exclusiva creada per el ja desaparegut esculptor Ricard Sala.

La serie limitada que composa aquesta obra es dedica única i exclusivament a l’ entrega anual del Premi Venus que realitza el Rotary Club, fet que en fa destacar la seva exclusivitat.

 

 

L’entrega del guardó es realitzarà durant el Sopar Solidari del proper dissabte 20 d’octubre a les 21h i tindrà un preu de 35 € per persona. Si esteu interessats en assistir a aquest sopar solidari organitzat pel Rotary Club Sant Cugat, podeu sol·licitar-ho a través del següent formulari amb un mínim de 48 hores d’ antelació.

 

Nom i Cognoms  : 
Email  : 
Telèfon  : 
Número de persones  : 
Observacions  : 
   Si us plau, ompliu el Captcha següent com a mesura de seguretat
 
*