El Club de Golf Sant Cugat acollirà per segon any consecutiu el Torneig de Golf The Wall ‘s House-Masia Can Ametller el divendres 6 de juliol, a la qual se sumarà una desfilada de moda en els jardins a càrrec de la botiga barcelonina de moda Cent Vuit amb la seva col·lecció primavera-estiu.

El Club de Golf Sant Cugat acollirà per segon any consecutiu el Torneig de Golf The Wall ‘s House-Masia Can Ametller el divendres 6 de juliol, al qual s’ afegirà una desfilada de moda en els jardins a càrrec de la botiga barcelonina de moda Cent Vuit amb la seva col · lecció primavera-estiu.

El regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha destacat la importància de celebrar activitats com aquesta i ha felicitat les marques patrocinadores per apostar per esdeveniments que vinculen esport i empresa.

En aquesta edició han augmentat les esponsoritzacions un 40% tot i la crisi, ha destacat l’organització.

La gerent de la botiga que introdueix la desfilada de moda en l’esdeveniment, Mari Carmen Farré, ha explicat que el torneig és “idoni” per combinar dos conceptes que, amb els anys, s’han anat relacionant, com són el golf i la moda , i ha esperat que agradi als 400 convidats.

En la roda de premsa també s’ha presentat la III sopar de networking empresarial ‘Oportunitats del Mercat Actual’, que se celebrarà al restaurant Masia Can Ametller el dijous 12 de juliol.

 

   Share