A Ametller Grup de Restauració ens sentim molt orgullosos de poder col·laborar a la millora social a través dels mitjans al nostre abast.

Considerem que forma part de les nostres responsabilitats participar i col·laborar en accions que puguin conduir a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Són petits gests, com ara l’adquisició cada any dels detalls de Sant Jordi a l’entitat Aprodisa, de protecció al disminuit, o bé les col·laboracions amb el Casal d’Infants o l’entitat Incorpora,  o de gests més grans, com la col·laboració continuada que des de ja fa anys realitzen l’Ametller Grup de Restauració amb la Fundació Ared per donar oportunitats laborals a persones amb més dificultats per accedir al mercat de treball.

És un plaer poder col·laborar amb entitats com ara la Fundació Ared- Salta per facilitar la reinserció tant laboral com social i aportar el nostre gra de sorra a construir una societat millor.

Logo-AredSalta-CAT-300x152

Recentment, Ametller Grup de Restauració ha iniciat una nova col·laboració solidària amb l’associació Ajudem-nos, entitat dedicada a l’obtenció de recursos econòmics per les ONGs amb més de 15 entitats associades. Estem totalment compromesos amb els valors que defensa Ajudem-nos, per aquest motiu hem promogut un “postre solidari”.

Entregat un paquet gastronòmic a la Mútua de Terrassa

Entregat un paquet gastronòmic a la Mútua de Terrassa

Seguint amb el nostre compromís a col·laborar amb el sector sanitari, aquesta setmana el nostre paquet gastronòmic s’ha entregat a la Mútua de Terrassa. Esperem poder ajudar a que gaudeixin d'un moment de descans gratificant, després de l'esforç derivat de la crisi...

Paquet gastronòmic entregat al Parc Taulí de Sabadell

Paquet gastronòmic entregat al Parc Taulí de Sabadell

En el nostre compromís a col·laborar amb el sector sanitari, que tant està patint la crisi del COVID-19, aquesta setmana el nostre paquet gastronòmic s'ha entregat al Parc Taulí de Sabadell. Esperem que en gaudeixin i els aporti un moment de descans gratificant....

Enviat un paquet gastronòmic a l’Hopistal General de Catalunya

Enviat un paquet gastronòmic a l’Hopistal General de Catalunya

Ametller Grup inicia la seva col·laboració solidària enviant un paquet gastronòmic a l'Hopistal General de Catalunya, format per diverses paelles de la gastronomia de Can Ametller. Esperem pode ajudar a que els serveis sanitaris gaudeixin d'un agradable moment de...