A Ametller Grup de Restauració ens sentim molt orgullosos de poder col·laborar a la millora social a través dels mitjans al nostre abast.

Considerem que forma part de les nostres responsabilitats participar i col·laborar en accions que puguin conduir a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Són petits gests, com ara l’adquisició cada any dels detalls de Sant Jordi a l’entitat Aprodisa, de protecció al disminuit, o bé les col·laboracions amb el Casal d’Infants o l’entitat Incorpora,  o de gests més grans, com la col·laboració continuada que des de ja fa anys realitzen l’Ametller Grup de Restauració amb la Fundació Ared per donar oportunitats laborals a persones amb més dificultats per accedir al mercat de treball.

És un plaer poder col·laborar amb entitats com ara la Fundació Ared- Salta per facilitar la reinserció tant laboral com social i aportar el nostre gra de sorra a construir una societat millor.

Logo-AredSalta-CAT-300x152

Recentment, Ametller Grup de Restauració ha iniciat una nova col·laboració solidària amb l’associació Ajudem-nos, entitat dedicada a l’obtenció de recursos econòmics per les ONGs amb més de 15 entitats associades. Estem totalment compromesos amb els valors que defensa Ajudem-nos, per aquest motiu hem promogut un “postre solidari” o un “pintxo solidari”, segons l’establiment.