13 de Novembre a partir de les 21:00

web3Judit Neddermann: veu
Adrià Plana: guitarra i veus
Vic Moliner: contrabaix i veus

Després d’haver publicat el seu segon disc, Tocar l’horitzó (Temps Record, 2013), de l’èxit aconseguit amb el seu primer disc Un fràgil corall, que van presentar en escenaris com el Festival de Jazz de Vic, el Festival Aphònica, el Festival de Jazz de Granollers i el de Girona i d’haver guanyat un Premi Altaveu a la Millor Lletra de cançó, Verd i Blau es presenta ara també en format acústic.

Una visió més íntima i crua d’unes cançons amb melodies elegants, lletres acurades i poètiques i arranjaments treballats fins a l’últim detall. Una música vital i optimista, un regal a les persones i de les persones importants que ens envolten.

Verd i Blau és pop i és jazz, és música i paraules a parts iguals. El nou disc Tocar l’horitzó conté deu cançons que despullen més que mai l’essència musical i conceptual del grup. Dels deu temes vuit són cançons originals i, seguint la línia del primer disc (Un fràgil corall) també conté dues revisions molt atrevides de cançons d’artistes popfolk americans que són, en aquesta ocasió, Ben Harper i The Wood Brothers..

Liderats pel baixista i compositor Vic Moliner, la versió en acústic del grup la completen la veu subtil i caristmàtica de JuditNeddermann i un músic i solista d’excepció com és Adrià Plana a la guitarra.

Els membres de Verd i Blau són tots ells intèrprets sol·licitats dins el panorama musical català i amb sòlides carreres com a líders dels seus propis grups. La unió d’aquestes personalitats tan creatives i versàtils sota la música de Verd i Blau és garantia de qualitat i sorpreses, alhora que d’una sòlida experiència dalt dels escenaris.

En la música de Verd i Blau i especialment en els seus directes s’hi pot trobar des d’una cançó interpretada amb tota la seva profunditat i senzillesa fins a moments d’improvisació lliure, sofisticació i gran complexitat musical.

Powered by WPeMatico