Masia Can Ametller ha tornat a ser l’escenari de la gran cita de l’estiu a Sant Cugat amb la ja tradicional Nit de Blanc. La festa, que va tenir lloc el passat 1 de juliol, va aplegar a moltíssims amics i amigues desitjosos de compartir el bo i millor que ofereix sempre Grup Blauplat.

La Nit de Blanc 2016 serà recordada per la brillant oferta gastronòmica que van degustar els participants en la vetllada, un sopar tipus lunch ple de delicatessen variades, fantàstiques taules de formatges i altres productes de la nostra terra, així com tast de fideuà, entre d’altres propostes.

En l’apartat d’actuacions, cal destacar la divertida posada en escena del showman Víctor Guerrero i el conegut mentalista César Vinuesa, així com la música en directe del grup No Hit. Per la seva part, l’artista Fran Abellán va aconseguir que tothom s’animés a seguir les seves coreografies el ritme de la música.

Un dels moments més emotius de la nit va arribar quan els responsables de Grup Blauplat van lliurar a l’Associació Ajudem-nos els diners recaptats -mil euros- a través dels projectes “Pintxo Solidari” i “Postre solidari”.

Tot plegat va donar lloc a la més fantàstica benvinguda a l’estiu santcugatenc! L’any que ve hi tornarem amb la setena edició de la Nit de Blanc de Can Ametller!