La campanya ha recollit més de 1.000 euros, que ja són en mans de l’ONG Amics de Villacaoba

La segona edició de la campanya del “Postre Solidari”, una iniciativa de Blauplat Grup d’Hostaleria i l’Associació Ajudem-nos, ha obtingut de nou una excel·lent acollida per part dels clients i amics del grup hostaler. L’objectiu és contribuir a finançar projectes de caire social.

En aquesta ocasió, la campanya ha recollit un total de 1.035€ que serviran per finançar el programa d’escolarització i alimentació que du a terme a la República Dominicana l’ONG Associació Amics de Villa Caoba: amb 100 euros, l’entitat pot donar de menjar durant una setmana a 150 nens sense recursos del país americà. És a dir, gràcies als clients i amics de Blauplat, aquests nens podran alimentar-se adequadament durant dos mesos i mig.

Malgrat que l’ONG que ha rebut els fons és Amics de Villa Caoba, la gestió de la campanya correspon a l’associació santcugatenca Ajudem-nos, entitat sense afany de lucre, dedicada a l’obtenció de recursos que garanteixin el funcionament d’altres ONGs; actualment ja hi ha gairebé 20 entitats associades.

La campanya del “Postre Solidari” funciona de la següent manera: cada vegada que un client demana el plat solidari en els establiments del Grup, contribueix amb 50 cèntims a finançar l’ONG i Blauplat Grup d’Hostaleria en fa un donatiu d’altres 50 cèntims. De manera que cada postres solidari suposa un donatiu d’un euro.