M.Moreno (+Nus) al saló Alfonsín del restaurant Masia Can Ametller

La pintora M.Moreno exposa la seva obra al saló Alfonsín

La pintora M.Moreno, nascuda a Isla Cristina (Huelva), ens exposa les seves darreres obres al saló Alfonsín del restaurant Masia Can Ametller, després d’anys d’estudi del cos humà; tema que l’apassiona i que tracta amb una elegant simplicitat.

Els colors plasmats a les seves obres van del to més suau fins al més rabiós dels colors intensos. Les formes nítides i realistes transmeten amb subtilesa, com si de poesia es tractés, la seva curiositat per la naturalesa del cos humà i la sensualitat que aquest alberga als seus plecs.

Les seves exposicions, realitzades a Màlaga, València, Gandia i Madrid, ens mostren sols una part de la seva extensa obra, encara que molt representativa ja que també realitza altres treballs dins de l’àmbit pictòric.

Per que es dedica a la pintura?
Vaig començar com una afició i poc a poc li vaig anar dedicant més i vaig anar deixant de fer altres coses com treballar.

Quines són les seves influències?
Sóc autodidacta, vaig agafant coses dels meus professors

Com va començar la seva carrera?
Vivia a la muntanya, i quan el meu fill era petit, l’acompanyava a l’escola i m’esperava i dibuixava … I així a poc a poc va anar ocupant-me més temps i em va anar agradant més pintar …

Que és el que li agradaria que la gent rebés amb les seves pintures?
Que gaudís mirant les meves obres

Que pensa de el món actual?
Està malament el món artístic, i els artistes de capa caiguda, no hi ha mitjans o subvencions per potenciar l’art …

Perquè va triar la Masia Can Ametller per a la inauguració?
És un lloc càlid, íntim per presentar els quadres i gaudir també de l’entorn

Que li agrada del nostre establiment? I que l’inspira?
Masia emblemàtica, inspira tranquil·litat i personalitat i m’encanta la seva gastronomia.