El president de Prosegur a Catalunya, Javier Mirallas, inaugurarà els dinars de ‘networking’ de l’empresa Aefol amb una conferència el 24 d’octubre a la Masia Can Ametller. Mirallas, que també presideix la Cambra de Comerç Catalano-Brasilera, explicarà a les companyies santcugatenques quines oportunitats de negoci tenen al Brasil.

Javier Mirallas encetarà la tercera temporada dels dinars de l’Aefol, que aquest curs canvien una mica la seva dinàmica per atraure grans multinacionals a la iniciativa. Així, l’empresa vol apropar a la ciutat empreses de grans dimensions i mostrar-los les possibilitats d’instal·lar-se a Sant Cugat.

El president de l’Aefol, Josep Lozano, ha explicat que Mirallas parlarà de Prosegur i del potencial del Brasil per fer-hi negocis.

En paral·lel, Aefol impulsarà un ‘networking’ a través de Linkedin que estarà actiu tot el mes. Amb aquests dinars, també vol contribuir a ‘difondre la imatge de Sant Cugat’ entre les multinacionals i ‘donar oportunitats als joves emprenedors de la ciutat’. Els dinars comencen a dos quarts de dues del migdia i tenen un preu de 25 euros. La ponència del convidat arrenca a les tres de la tarda.

Font: cugat.cat

Powered by WPeMatico