Cartell Jazz en Viu 2014

Cartell Jazz en Viu 2014

Durant els mesos d’abril i maig de 2014 es durà a terme el Cicle de Jazz en Viu al Cafè Auditori & Jam Sessions. Un cicle que presenta un concert gratuït cada diumenge d’ara i fins a finals de maig, al vespre, a la sala santcugatenca, seguit d’una jam session oberta a tothom. En total, s’oferiran set concerts, organitzats per Jazz en Viu, amb la col·laboració de Blauplat, el Cafè Auditori, el TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat.

Com assenyala Guillem Jubany, membre de Jazz en Viu encarregat de la programació, “ja fa més de quatre anys que Jazz en Viu organitza concerts-jam session setmanals, més de 100 concert més jam session, per les quals han passat gran part de músics de jazz de l’escena catalana, dels que podríem destacar noms com David Mengual, Bill Mc.Henry, Marco Mezquida, Giulia Valle, Victor de Diego, entre molts d’altres”.

Jubany afegeix que “les jams van començar a la Bohèmia, després es van traslladar a la Casa de Cultura, vam tornar un altre cop a la Bohemia i finalment seguirem al Cafè Auditori”. Pel que fa al canvi d’ubicació, apunta que “creiem que el Cafè Auditori és el lloc perfecte per a realitzar aquesta activitat, ja que disposa de bona acústica, piano de cua, equip de só, i un local perfectament adaptat per a la música en directe”.

Aquest espai s’ha aconseguit gràcies a una acord de Jazz en Viu amb el Cafè Auditori i el Tot Sant Cugat. Per configurar la programació, explica Jubany, s’ha seguit la filosofia de “fer una programació de qualitat, en formats de trio, i deixar un diumenge al més per a músics de Sant Cugat. Desprès de posar-nos en contacte amb tots els músics, vam rebre desenes de propostes, de les quals hem escollit les que creiem més interessants i de més qualitat, configurant un cartell de luxe en el qual podem destacar músics més que reconeguts a l’escena nacional i fins i tot internacional com: David Mengual, Giulia Valle, Andreu Zaragoza, Horacio Fumero, David Xirgu o Albert Vila”.

La programació

El concert inaugural l’oferirà la David Mengul Free Spirits Big Band aquest diumenge 13 d’abril, a les 20 hores. El dia 20 la proposta és Jubany / Muntaner Quartet també a les 20 hores, i tancarà el mes, el diumenge 27, Sergi Sirvent 12 Keys Trio, a les 21 hores.

Ja al mes de maig, les propostes són, el dia 4, David Mengual Maitia Trio a les 21 hores, i el diumenge 11 repeteix Jubany / Muntaner Quartet a les 20 hores. El diumenge 18 de maig serà el torn d’Albert Vila Trio a les 20 hores, i tancarà el cicle, el 25 d’abril a les 21 hores, el concert d’Andreu Zaragoza Trio.

Podeu consultar tota la programació a la nostra Agenda.

Powered by WPeMatico