Amics de Villacaoba és l’ONG que rebrà els recursos recaptats amb el “Postre Solidari”

Després de l’èxit aconseguit amb la primera edició de la campanya del “Postre Solidari” de Blauplat, ara engeguem una nova edició amb el convenciment que obtindrà també molt bona acollida per part dels nostres clients i amics.

La campanya, liderada per Blauplat Grup d’Hostaleria i l’Associació Ajudem-nos, recull diners per finançar projectes de caire social. En la primera edició, vam obtenir 1.000 euros que ja van ser lliurats a la delegació de Sant Cugat de l’Associació Catalana del Parkinson. Gràcies a aquests diners, l’ONG catalana va poder tirar endavant la caminada popular “Mou-te pel Parkinson”.

El projecte escollit en aquesta nova edició del “Postre Solidari” és el programa d’escolarització i alimentació que du a terme a la República Dominicana l’ONG Associació Amics de Villa Caoba: amb 100 euros, l’entitat pot donar de menjar durant una setmana a 150 nens sense recursos del país americà.

Per col·laborar amb la campanya només heu de demanar el vostre “Postre Solidari” en els establiments del grup Blauplat; o, en el cas del Cafè Auditori de Sant Cugat, un “Pintxo Solidari”: cada vegada que un client demana aquest plat de la carta, contribueix amb 50 cèntims a finançar l’ONG i Blauplat Grup d’Hostaleria en farà un donatiu d’altres 50 cèntims. De manera que cada postres solidari suposarà un donatiu d’un euro.

L’entitat que rebrà els fons serà Amics de Villa Caoba; tanmateix, la gestió de la campanya correspon a l’associació santcugatenca Ajudem-nos, entitat sense afany de lucre, dedicada a l’obtenció de recursos que garanteixin el funcionament d’altres ONGs; actualment ja hi ha més de 15 entitats associades.