Els restaurants de Blauplat Grup d’Hostaleria, en col·laboració amb l’Associació Ajudem-nos, posen en marxa una nova edició de la campanya solidària “Postre solidari”. Després de l’èxit aconseguit amb les campanyes anteriors, que van tenir com a beneficiàries la delegació a Sant Cugat de l’Associació Catalana del Parkinson i l’ONG Associació Amics de Villa Caoba, ara li ha tocat el torn a l’Associació Assadega’m.

L“Associació per a la Superació de l´Ansietat i la Depressió, Grups d’Ajuda Mútua” va néixer a Sant Cugat l’any 1995. Com a grups d’ajuda mútua, formen una gran família d’amics i companys en procés de creixement que comparteixen experiències, estratègies i coneixements, comprenent-se i recolzant-se per anar superant les dificultats amb ajuda de professionals de la salut mental.

Per col·laborar amb la campanya només heu de demanar el vostre “Postre Solidari” en els establiments del grup Blauplat; o, en el cas del Cafè Auditori de Sant Cugat, un “Pintxo Solidari”: cada vegada que un client demana aquest plat de la carta, contribueix amb 50 cèntims a finançar l’ONG i Blauplat Grup d’Hostaleria en farà un donatiu d’altres 50 cèntims. De manera que cada postres solidari suposarà un donatiu d’un euro.

Malgrat que l’entitat que rebrà els fons és Assadega’m, la gestió de la campanya correspon a l’associació santcugatenca Ajudem-nos, entitat sense afany de lucre, dedicada a l’obtenció de recursos que garanteixin el funcionament d’altres ONGs; actualment ja hi ha més de 15 entitats associades.